BejelentésDivat

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Minden nő szeretné, ha a frizurája divatos legyen, tükrözze egyéniségét, vonzóbbá tegye. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a haj egészségét ne károsítsák a különböző praktikák. Az egészségtelen haj ugyanis megbosszúlja a rossz bánásmódot.

Divatos, mégis egyszerű frizura: nem lehetetlen. Íme a tippek, amelyek segítenek ebben.

Hullámzó, szabad hajviselet

Ez a típusú frizura a legmegfelelőbb a mai modern nők számára. A hajat egyszerűen kibontva lehet hagyni egy kevés hullámot biztosítva neki. Habár az igazítás kevés időt vesz igénybe, a hajápolás alapfontosságúvá válik. A hajnak tisztának, dúsnak és hidratáltnak kell lennie. A hajzselé háttérbe kerül és átveszik helyét a könnyű hajhabok. Ez a típusú frizura nagyszerűen illik az olyan független nőkhöz, akik jól akarnak kinézni de nincs idejük komplikált és merev frizurák készítésére.

Hogyan jársz el otthon? Szárítsd meg hajadat egy körkefe segítségével majd fújj rá egy kis fixálót vagy használj hajhabot a dús hatás érdekében.

Göndör tincsek, nőies hajviselet

A nőiességet nem felejtette el ez a szezon sem. És mi tudná jobban leírni azt, mint a göndör haj? Ez a bonyolultnak tűnő, szexi frizura igen egyszerűen elkészíthető. A göndörség a nőiességen és játékosságon kívül, amelyet kifejez, nagyszerűen megy a komoly és estélyi öltözetekhez is.

Hogyan jarsz el otthon? Szárítsd meg hajadat hajszárítód hideg levegőjével és egy körkefe segítségével göndörítsd be a végeket. Ezenkívül rendkívüli eredményt érhetsz el, ha hajcsavarókat és hajhabot használsz. Fürtjeid természetesek és csillogóak lesznek.

A konty is lehet divatos

Most akármilyen tendenciát választanál, egyszerűen elkészítheted otthon is. Egy alkalmi frizurának tökéletesen megfelel a konty. Igen, jól hallottad, egy egyszerű konty.

Hogyan jársz el otthon? Szárítsd meg hajadat több irányba. Szedd össze a tincsket kiindulva a homlokodtól és fogd össze egy kontyba egy hajgumi és pár hajcsat segítségével. Borzold össze egy keveset majd engedj ki pár tincset bretonodból és kész is van.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!